Τι θέλουμε από τον νέο Επίτροπο Υγείας!

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Τι θέλουμε από τον νέο Επίτροπο Υγείας!

Τι θέλουμε από τον νέο Επίτροπο Υγείας!
Υγεία

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων Επιτρόπων από την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen. Στην συνέχεια, θα πρέπει να εγκριθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε να αναλάβουν τα καθήκοντά τους από την 1 Νοεμβρίου και για τα επόμενα 5 χρόνια.

Εν όψει αυτής της διαδικασίας, δείτε την έξυπνη παρουσίαση με την μορφή "διαφήμισης της εργασιακής θέσης" του τι θέλουμε από τον νέο Επίτροπο Υγείας εμείς, οι 44 οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών από όλη την Ευρώπη, που μοιραζόμαστε το όραμα μιας Ευρώπης όπου όλοι οι άνθρωποι, Ευρωπαίοι και μη, είναι τόσο υγιείς, όσο μπορούν να είναι, καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους....

Εμείς, οι 44 οργανώσεις της Ευρώπης που ασχολούμαστε με θέματα υγείας,πιστεύουμε σθεναρά σε μια ευρωπαϊκή προοπτική, βασισμένη στην αειφόρο ανάπτυξη και στις βασικές ηθικές αξίες της Ευρώπης: δημοκρατία και διαφάνεια, κοινωνική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη, ανθρώπινα δικαιώματα, κράτος δικαίου, ισότητα και αλληλεγγύη.

Θέλουμε οι ευρωπαϊκές πολιτικές, οι κανόνες και τα πρότυπα να ικανοποιούν τον σκοπό της δημιουργία τους: να προστατεύουν και να καιροφυλακτούν για την ευημερία και την υγεία, να διασφαλίζουν την ελευθερία,την ασφάλεια των ανθρώπων καθώς και την προστασία του κλίματος και του περιβάλλοντος.

Δείτε στο επισυναπτόμενο πώς θα θέλαμε να ενεργήσει ο νέος Επίτροπος Υγείας...όχι αυθαίρετα 'θέλω', αλλά 'θέλω' βγαλμένα από την πολυετή εμπειρία και επαφή με τα προβλήματα στον χώρο της υγείας.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά