Μην φοβάστε… μην απελπίζεστε, απλά να φυλάγεστε και να περιμένετε..

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Μην φοβάστε… μην απελπίζεστε, απλά να φυλάγεστε και να περιμένετε..

Μην φοβάστε… μην απελπίζεστε, απλά να φυλάγεστε και να περιμένετε..
Υγεία

Πώς να μην φοβόμαστε; Και τι να περιμένουμε;

Επειδή οι έρευνες για εμβόλια και φάρμακα εναντίον της ασθένειας COVID-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, είναι πολύ εντατικές σε ολόκληρο τον κόσμο... περιμένουμε σύντομα θεραπείες και εμβόλια που θα μας προφυλάξουν σε πιθανή επανεμφάνιση του νέου κορωνοϊού.

Το Ινστιτούτο Milken παρακολουθεί την ανάπτυξη θεραπειών και εμβολίων, με το να συγκεντρώνει όλες τις σχετικές πληροφορίες που διατίθενται δημόσια.

Το σχήμα που βλέπετε πιο κάτω, δείχνει ότι στις 23 Μαρτίου γίνονταν 39 έρευνες για εμβόλια, 20  έρευνες για αντισώματα κατά του ιού, 12 έρευνες σε ήδη υπάρχοντα φάρμακα εναντίον γνωστών ιών, 3 για κυτταρικές θεραπείες, 18 διάφορες άλλες, 4 με βάση το RNA και 8 δοκιμές σε διάφορες φαρμακευτικές ουσίες.

Ωστόσο, τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα, στις 29/3 οι έρευνες για τα εμβόλια είχαν γίνει 49, για τα αντιϊκά 14 και ούτω καθεξής, όπως θα δείτε στον συνεχώς ενημερωνόμενο κατάλογο του Ινστιτούτου αυτού.

Και ακόμα… πάνω από 500 κλινικές δοκιμές με πιθανές θεραπείες για τον νέο κορωνοϊό γίνονται αυτή την στιγμή (31/3) παγκοσμίως.
Εδώ  θα βρείτε στοιχεία για το ποιος ερευνά τι, πού και πότε - και τι έχουν ανακαλύψει. Αλλά, σας προειδοποιούμε… θα πονοκεφαλιάσετε… είναι για ειδικούς που είναι σε θέση να τα καταλάβουν και να τα αξιοποιήσουν στην δουλειά τους!

Οπότε ας τους αφήσουμε να κάνουν αυτά που πρέπει, και όταν υπάρξει κάτι θετικό, μην ανησυχείτε, θα μας το πουν αμέσως και με λόγια απλά!

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά