Έρευνα ΕΚΠΟΙΖΩ: Η γνώμη σας μετράει!!

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Έρευνα ΕΚΠΟΙΖΩ: Η γνώμη σας μετράει!!

Έρευνα ΕΚΠΟΙΖΩ: Η γνώμη σας μετράει!!
Κινητοποιήσεις

Οι ταχύτατες αλλαγές σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής, επιβάλλουν την περιοδική αυτοεξέταση- επανεξέταση, και ενδεχομένως επαναπροσδιορισμό των στόχων και δράσεων των διαφόρων οργανισμών.
Και η ΕΚΠΟΙΖΩ δεν ξεφεύγει από την αναγκαιότητα αυτή, αν θέλουμε να επιτελεί τον ρόλο της σωστά, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση της πανδημίας και τα προβλήματα που αυτή συσσώρευσε…
Έτσι λοιπόν για να κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια της γνώσης των καταναλωτών για την ΕΚΠΟΙΖΩ, της γνώμης που υπάρχει γι’ αυτήν, των νέων αναγκών τους και των θεμάτων που τους ενδιαφέρουν πραγματοποιούμε την παρούσα έρευνα.
Τα αποτελέσματά της θα μας δώσουν μια πρώτη ένδειξη για τον αν ανταποκρινόμαστε ή όχι στις σύγχρονες ανάγκες σας ως καταναλωτών, αν χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουμε τους τομείς και τους τρόπους δράσης μας και προς ποια κατεύθυνση.
Για αυτό και η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θα σας παρακαλούσαμε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο και να το προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς!

Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο πατώντας εδώ.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά