Εκπροσώπηση

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Εκπροσώπηση

Συμμετέχουμε σε επιτροπές, ομάδες εργασίας και συμβούλια εθνικού-ευρωπαϊκού-παγκοσμίου επιπέδου, που έχουν συγκεκριμένη θητεία, ή συγκροτούνται για την εξέταση συγκεκριμένου θέματος και είναι παροδικού χαρακτήρα.

Επίσης, οργανώνουμε συναντήσεις με εκπροσώπους της κυβέρνησης, των κομμάτων, ευρωβουλευτές, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων κλπ, προκειμένου να προστατευθούν και να προωθηθούν τα συμφέροντα των καταναλωτών.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ είναι μέλος των εξής εθνικών-ευρωπαϊκών-παγκόσμιων ομοσπονδιών ενώσεων καταναλωτών και άλλων οργανώσεων. Συμμετέχει σε διάφορες ομάδες εργασίας που λειτουργούν στα πλαίσιά τους:

Επίσης, διαχρονικά έχει υπάρξει μέλος διαφόρων επίσημων εθνικών ή ευρωπαϊκών επιτροπών. Σήμερα, είναι μέλος σε 19 εν ενεργεία εθνικές και 13 ευρωπαϊκές-διεθνείς επιτροπές/ομάδες εργασίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τον κατάλογο Επιτροπών και Ομάδων στις οποίες συμμετείχε η ΕΚΠΟΙΖΩ, σε Εθνικό και Κοινοτικό επίπεδο.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά