Εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη ρήτρα Αναπροσαρμογής στις 9/5 και ώρα 6μμ

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη ρήτρα Αναπροσαρμογής στις 9/5 και ώρα 6μμ

Εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη ρήτρα Αναπροσαρμογής στις 9/5 και ώρα 6μμ
Νέα Δράση
Εκδηλώσεις

Οι υπέρογκοι λογαριασμοί ενέργειας είναι σήμερα το νούμερο 1 πρόβλημα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α), ως το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών Επιμελητήριο στην Ελλάδα, δέχεται καθημερινά έντονες διαμαρτυρίες για τις τεράστιες αυξήσεις και ειδικά για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, η οποία, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, θα συνεχίσει να μας απασχολεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο.

Το Ε.Ε.Α. διοργανώνει την Δευτέρα 9/5/2022 και ώρα 18:00 ενημερωτική εκδήλωση για τη Ρήτρα Aναπροσαρμογής, με δεδομένες και τις αντιδράσεις από Δικηγορικούς Συλλόγους και  Ενώσεις Καταναλωτών.

Στην υβριδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Αττική και διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα.

Για το ζήτημα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Γιώργος Λεχουρίτης και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, δικηγόρος, Βίκτωρας Τσιαφούτης.

Μετά τις εισηγήσεις θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις επί του ζητήματος από εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο παρακάτω σύνδεσμο.

Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά