Πιθανές διαδικτυακές απάτες, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

Πιθανές διαδικτυακές απάτες, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Πιθανές διαδικτυακές απάτες, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία
Νέα Δράση
Προϊόντα/Υπηρεσίες
Χρηματοοικονομικά

Θέλετε να βοηθήσετε τους Ουκρανούς πρόσφυγες; Προσοχή!!

Όπως ίσως γνωρίζετε, το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει υπερβολικά οι ”ειδοποιήσεις” που παίρνουμε όλοι μας από την τράπεζά μας, ή από τράπεζες που δεν... έχουμε, με αποτέλεσμα, δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ να μεταφέρονται από τους λογαριασμούς μας στις τσέπες των επιτήδειων... μια επιπλέον αρνητική παρενέργεια της πανδημίας, που μας υποχρέωσε να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για τις συναλλαγές μας..

Και τώρα, με τον πόλεμο, παρουσιάζεται μια άλλη “εξαιρετική ευκαιρία”, με υποψήφια θύματα όλους εμάς που επιθυμούμε να βοηθήσουμε.

Βασικός κανόνας στην προσπάθειά μας αυτή, είναι να εμπιστευόμαστε τις ιστοσελίδες των επίσημων φορέων και να ακολουθούμε τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί, αλλά που δεν είναι πάντα εύκολο να τις εντοπίσουμε.

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., για να διευκολύνει, έπειτα από σύντομη έρευνα βρήκε και σας ενημερώνει, είτε για δική σας δράση, είτε για παροχή πληροφοριών σε όσους τις χρειάζονται:

  1. Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Στην ιστοσελίδα του θα δείτε τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε και θα επιλέξετε όποιον ταιριάζει στις δυνατότητές σας https://migration.gov.gr/en/helpukraine
  2. Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) σε συνεργασία με την εταιρεία βραχυπρόθεσμης μίσθωσης Airbnb.org, προσφέρουν δωρεάν, βραχυπρόθεσμη στέγαση στην Πολωνία, Μολδαβία, Ρουμανία, Ουγγαρία και Σλοβακία. Δυνατότητα επικοινωνίας με τον ΔΟΜ στο email prykhystok@iom.int και με την εταιρεία στο airbnb.org/help-ukraine
  3. Για να ενισχύσετε οικονομικά μπορείτε να απευθυνθείτε στους παρακάτω φορείς:
Χρειάζεστε βοήθεια με κάποιο θέμα σας;

Είναι μία Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών που έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Έχετε τη δυνατότητα απεγγραφής από τα newsletters μας ανά πάσα στιγμή

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Στουρνάρη 17, Αθήνα 10683

2103304444

info@ekpizo.gr

www.ekpizo.gr

Δευ - Παρ: 10:00 πμ - 3:00 μμ
Σάβ - Κυρ: Κλειστά